خطا و پیام های متداول

لیست خطا یا سوالات شما:

این لیست به مرور زمان تغییر میکند و کاملتر خواهد شد. برای مشاهده هر کدام روی عنوان آن کلیک کنید:

تمام منابع سایت پلاگین یاب به صورت رایگان و امن، با لینک های مستقیم و بدون نیاز به ثبت نام در اختیار کاربران قرار گرفته است تا طراحان فارسی زبان بتوانید به سادگی به آنها دسترسی داشته باشید. اما این منابع از داخل سایت فقط از کشور ایران (و بزودی از افغانستان) در دسترس است. برای دانلود فایل ها در صفحه های مربوطه میتوانید از عکس راهنمای زیر استفاده کنید:

آموزش دانلود فایل از سایت پلاگین یاب
آموزش دانلود فایل از سایت پلاگین یاب

در صورتی که فیلتر شکن(VPN) شما روشن باشد و یا از خارج ایران در حال مشاهده سایت باشید لینک های دانلود مطابق عکس زیر برای شما نمایش داده نخواهد شد:

آموزش دانلود فایل از سایت پلاگین یاب از خارج ایران
آموزش دانلود فایل از سایت پلاگین یاب از خارج ایران

با این حال به این نکته دقت کنید که تمام منابع سایت پلاگین یاب برای استفاده دوستان خارج از ایران در شبکه های اجتماعی (فعال: کانال تلگرامی) نیز به اشتراک گذاشته می شود. برای دانلود از سایر کشور ها باید از کانال تلگرامی آرشیو پلاگین یاب استفاده کنید:

کانال دانلود فایل های پلاگین یاب

همچنین برای عضویت در کانال  تلگرامی اصلی پلاگین یاب نیز میتوانید از لینک زیر استفاده کنید:

کانال اطلاع رسانی پلاگین یاب

این پیام یکی از رایج ترین خطا هایی است که طراحان آن را مشاهده میکنند و علت آن هم نصب اشتباه افزونه یا قالب توسط طراح است. برای رفع این خطا باید حتما افزونه ها را در مسیر افزونه و قالب را در مسیر قالب ها نصب کنید و در غیر این صورت این پیام خطا را مشاهده خواهید کرد. همچنین ممکن است فایل دانلودی به صورت پکیجی باشد. یعنی شما بعد از دانلود افزونه یا قالب باید آن را باز کنید و فایل اصلی افزونه یا قالب را در مسیر آن نصب کنید.

این خطا در انگلیسی با عنوان “The package could not be installed. The theme is missing the style. css stylesheet” نمایش داده میشود و در زبان فارسی با متن هایی مانند”شیوه نامه پیدا نشد” – “فایل استایل شیوه نامه در style.css پیدا نشد” – “این بسته نمی‌تواند نصب شود. پوسته، پروندهٔ استایل style.css را کم دارد.” – “این بسته نمی‌تواند نصب شود. هیچ افزونهٔ معتبری یافت نشد.” یا ترجمه های مشابه. در تصویر پایین دو نوع خطای متداول نصب اشتباه افزونه یا قالب از سمت طراح را مشاهده خواهید کرد:

نحوه رفع خطای "این بسته نمی‌تواند نصب شود. پوسته، پروندهٔ استایل style.css را کم دارد" در وردپرس.
نحوه رفع خطای “این بسته نمی‌تواند نصب شود. پوسته، پروندهٔ استایل style.css را کم دارد” در وردپرس.

در یوتیوب پلاگین یاب دوره حرفه ای آموزش تمام موارد مورد نیاز در وردپرس برای طراح شدن آموزش داده شده است و به رایگان در اختیار شما قرار گرفته است. برای مشاهده روی لینک زیر کلیک کنید. آموزش پیدا کردن فایل اصلی افزونه و قالب های پکیجی و همچنین نصب و بروزرسانی در قسمت های 12 13 14 می باشد.:

مشاهده کامل دوره وردپرس

در برخی از افزونه یا قالب ها ممکن است در هنگام نصب یا بروزرسانی پیام “یک خطای مهم در این وب سایت رخ داده است” نمایش دهد که معادل Fatal Error در انگلیسی می باشد. خطا های Fatal Eror از سمت Php به سمت سایت ارسال میشوند و باعث مشود که قسمتی یا کل سایت از دسترس خارج شود. این موضوع اصلا به سایت ضربه وارد نمیکند و در صورت مشاهده تنها کاری که باید انجام دهید این است که افزونه یا قالب نصب شده را حذف کنید و در صورتی که بروزرسانی کرده بودید نسخه قبلی را دوباره روی سایت خود نصب و فعال کنید. سایت دوباره به روند خود ادامه خواهد داد. 

متن فارسی این خطا در نسخه های مختلف وردپرس “یک خطای مهم در این سایت رخ داده است” می باشد و علت اصلی مشاهده این خطا ، باگ کد های سازنده یا تداخل در سایت شما می باشد. برای شناسایی و رفع انواع خطا ها در مجموعه پلاگین یاب یک ویدئو آموزشی تهیه شده است که میتوانید آن را مشاهده کنید:

آموزش مشاهده و رفع خطا های وردپرس

یک نوع مرسوم از خطا های Fatal Error خطای Uncaught Error می باشد. در صورتی که متن خطاهایی مانند:

Uncaught Error: Call to undefined function NAME

را در سایت خود مشاهده کردید به معنی این است که نسخه PHP شما که در هاست یا لوکال اجرا شده است با نسخه فعلی افزونه و قالب شما سازگار نیست و دارای یک تابع منسوخ شده است. در متن بالا به جای کلمه NAME یک تابع دیگر نوشته میشود و جمله ادامه دار است تا خط خطا را نمایش دهد. دقت کنید که برای وردپرس نسخه 7.4 PHP توصیه شده است و در لینک پایین نحوه تغییر نسخه PHP در هاست های CPanel آموزش داده شده است.

آموزش مشاهده و رفع خطا های وردپرس

همچنین در دوره پایین آموزش کامل دوره زمپ قرار دارد که شما میتوانید در قسمت دانلود زمپ نسخه 7.4 PHP را دانلود و نصب کنید.

دوره کامل لوکال هاست زمپ

بسیاری از فایل های داخل پلاگین یاب ترجمه شده اند ولی ممکن است که برخی از افزونه یا قالب ها دارای ترجمه ناقص باشند. ما در مجموعه پلاگین یاب سعی کرده ایم که تمام متن های منتشر شده در سایت فارسی سازی شده باشد ولی ممکن است در بخش تنظیمات قالب یا افزونه ها شما متن های انگلیسی مشاهده کنید که هیچ تاثیری روی روند مشاهده سایت نخواهد داشت. در اصل قسمت فرانت سایت که کاربران مشاهده میکنند کاملا فارسی خواهد بود.

در برخی از گزارشات ممکن است دوستان پیام عدم فارسی بودن دمو قالب ها را ارسال کنند. به این نکته مهم دقت کنید که بعد از نصب دمو ها باید از داخل سایت تمام محتوای آن را پاک کنید و محتوای خود را جایگذین کنید. به عبارتی شما به محتوای دمو نیازی ندارید زیرا ممکن است هر محصولی را در سایت شما ایمپورت کرده باشد و شما اصلا آن محصول را نمیفروشید که بخواهد فارسی شود و باید از داخل سایت شما حذف شود.

با این حال پلاگین یاب یک ویدئو آموزش برای فارسی سازی افزونه یا قالب ها نیز تهیه کرده است که شما برای تغییر متن ترجمه ها یا اضافه کردن ترجمه میتوانید از آن استفاده کنید:

آموزش ترجمه یا تغییر متن افزونه و قالب ها

با توجه به فرایند دانلود و نال سازی افزونه و قالب ها ممکن است مدت زمانی طول بکشد که نسخه جدید هر فایل در سایت قرار بگیرد. ما تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا این زمان کمتر از 3 روز برای افزونه و قالب های معروف و کمتر از 1 هفته برای قالب و افزونه های کمتر شناخته شده باشد. دقت کنید که این زمان در سایت و مارکت پلیس های ایرانی بیشتر است.

نال به معنی خالی است و در دنیای طراحی سایت نال سازی به غیر فعال کردن قفل گفته می شود. البته این کار به معنی ضربه زدن به سازنده های افزونه و قالب نیست زیرا تمام منابع پلاگین یاب دارای یکی از لایسنس های MIT – GPL و یا OFL هستند. نال سازی که به آن کرک نیز میگویند امری آزاد برای این نوع لایسنس ها می باشد.

در ویدئو زیر درباره قالب و افزونه های نال با ذکر دلایل منطقی آموزش کاملی داده شده است:

همه چیز درباره افزونه و قالب های نال

همچنین در ویدئو زیر آموزش نال و کرک کردن افزونه و قالب های GPL آموزش داده شده است:

آموزش نال و کرک کردن

در پلاگین یاب فقط از لایسنس های GPL – MIT و یا OFL استفاده شده است. این لایسنس ها آزاد هستند. البته لایسنس MIT ممکن است که به لایسنس های دیگری تبدیل شود یا درون آن لایسنس دیگری قرار گیرد که در سایت فقط یک منبع از این نوع لایسنس ها وجود دارد و آن هم کاملا رایگان و آزاد می باشد. تمام افزونه های سایت از دو نوع لایسنس دیگر هستند که طبق قوانین گنو انتشار یا تغییر در کد های آنها کاملا آزاد است حتی نال و اتنشار دوباره آنها.

برای مشاهده منبع اصلی با ذکر مستندات مرجع این نوع لایسنس ها میتوانید ویدئو زیر را مشاهده کنید:

آموزش قوانین جالب GPL

یک صفحه درخواست فایل برای کاربران تهیه شده است که در آن میتوانید فایل هایی که نیاز دارید را در فرم یادداشت کنید تا در صورت امکان در صف افزونه و قالب های بعدی پلاگین یاب قرار بگیرد. دقت کنید که فرایند فارسی سازی ممکن است زمان زیادی را طلب کند و تعداد درخواست ها نیز زیاد است. با این حال در صورت امکان در آینده روی پلاگین یاب منتشر خواهند شد. 

برخی از قالب یا افزونه ها ممکن است درخواست لایسنس داشته باشند. به این نکته دقت کنید که حتما با این نوع افزونه و قالب ها کار کنید و به پیام درخواست لایسنس دقت نکنید. درخواست لایسنس صرفا برای پشتیبانی سازنده اصلی است و کاربردی دیگری روی افزونه ای که دانلود کرده اید ندارد. برخی از افزونه ها ممکن است دارای راهنمای رد کردن لایسنس باشند. حتما قسمت راهنما و آموزش هر صفحه را مطالعه کنید. در تصویر پایین پیام لایسنس المنتور پرو را مشاهده خواهید کرد که تاثیری در عملکرد پلاگین ندارد(این پیام را در اکثر نسخه ها حذف میکنیم):

رفع پیام خطای لایسنس در وردپرس
رفع پیام خطای لایسنس در وردپرس

پیام های متداول خطای لایسنس:

درخواست لایسنس افزونه اسلایدر رولوشن: برای این افزونه 3 صفحه در سایت پلاگین یاب درست شده است. در سایت کلمه “اسلایدر رولوشن” را جستجو کنید. 3 پست مرتبط یا این افزونه برای شما نمایش داده میشود. یکی از پست ها برای افزونه اصلی است که باید روی سایت نصب کنید. از سمت افزونه اصلی نمیتوانید برای نصب ادآن ها یا تمپلیت ها استفاده کنید. موقع جستجو دو پست دیگر با نام های “تمپلیت های اسلاید رولوشن” و “ادآن های اسلایدر روولوشن” را نیز مشاهده خواهید کرد. به هر کدام که نیاز داشتید میتوانید آنها را نصب کنید. حتما قسمت راهنما و آموزش های این صفحه ها را مشاهده کنید.

درخواست لایسنس افزونه وردفنس: برای نصب این افزونه در صورت مشاهده لایسنس ابتدا نسخه رایگان آن را از داخل مخزن نصب کنید و سپس یک لایسنس رایگان را از سایت اصلی درافت کنید. بعد از آن میتوانید نسخه پرو را نصب کنید. آموزش کامل در بخش راهنمای افزونه آورده شده است. برای بروزرسانی های بعدی این کار لازم نیست و لایسنس فعال می ماند.

درخواست لایسنس افزونه WPML:

برای نصب این افزونه نیاز است تا ابتدا نسخه 4.5.14 را نصب کنید و بعد مراحل نصب را ادامه دهید. بعد از پایان نصب میتوانید به نسخه آخر بروزرسانی کنید. برای نصب  این افزونه آموزش کاملی در قسمت “راهنما” صفحه قرار گرفته است.

برای فارسی سازی برخی از افزونه وقالب ها ممکن است نیاز داشته باشید که مسیر فایل ترجمه را در هاست خود تغییر دهید. برای این موارد نیز آموزش هایی در داخل بخش های آموزش و راهنمای صفحه های مذکور قرار دارد که میتوانید مطالعه کنید.